Ronnie Goené
implantoloog, afdeling Mondziekten en Kaakchirurgie
VU Medisch Centrum Amsterdam


Wat goed is, kan altijd beter:
een overzicht van verleden, heden en toekomst van de implantologieRonnie J. Goené studeerde tandheelkunde aan de Universiteit van Amsterdam. In 1985 richtte hij, samen met anderen, de Kliniek voor Parodontologie Amsterdam op.

De afgelopen 10 jaar houdt hij zich vooral bezig met het ontwikkelen van interdisciplinaire behandelstrategieën ten behoeve van patiënten met complexe tandheelkundige problemen. Momenteel is hij verbonden aan de afdeling Mondziekten en Kaakchirurgie van het ACTA/VU Medisch Centrum in Amsterdam.

Hij is oud bestuurslid van de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie (NVvP) (1979-1990) en van de Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie (NVOI) (1995-2009). Van zijn hand zijn publicaties verschenen op het gebied van de parodontologie en implantologie en hij geeft frequent voordrachten en cursussen in binnen- en buitenland op het gebied van de implantologie.
BioHorizons GmbH Euroteknika NL Robouw Medical DentMerk Benelux B.V. BioComp Industries MegaGen Benelux B.V. Straumann B.V. MIS Nederland Excent Tandtechniek Implacom Henry Schein Dental Memodent B.V. Philips Oral Health Care LabOral Diagnostics Materialise Dental N.V. Thommen Medical Benelux B.V. Dent-Med Materials B.V. Dentaid Benelux B.V. Nobel Biocare Dentsply Friadent Benelux NV/SA Dentalair Products Nederland B.V. Biomet 3i Nederland Elysee Dental Solutions ImplantDirect Benelux Pro-Cam Implants B.V. Dyna Dental Engineering B.V.